У Міноборони припустили, коли Росія планує новий масштабний наступ

Міністр оборони Олексій Резніков припустив, що росія готується до нового масштабного наступу в лютому, про це може свідчити підготовка мобілізованих та призовників.

16.12.2022
У Міноборони припустили, коли Росія планує новий масштабний наступ

Про це він сказав в інтерв’ю The Guardian.

«На підготовку призовників витрачають щонайменше три місяці. Тобто вони намагаються розпочати наступну хвилю наступу, ймовірно, у лютому, як і торік», — вважає глава Міноборони.

Резніков очікує, що росія продовжуватиме мобілізовувати своїх громадян. Він описав основну тактику російських командирів як «м’ясорубку», за допомогою якої вони кидають у бій якомога більше тіл з надією, що переможуть кількістю українські сили.

Міністр припустив, що частина мобілізованих росіян, часто після мінімальної підготовки, використовувалась для укріплення сил після серії невдач на полі битви. А решта готується більш ретельно для майбутніх наступів.

Коментарі Резнікова повторили подібні зауваження, зроблені для The Economist президентом України Володимиром Зеленським, головнокомандувачем ЗСУ Валерієм Залужним та командувачем Сухопутних військ Олександром Сирським.

«Здається, що коментарі були частиною широких скоординованих зусиль, спрямованих на те, щоб застерегти від самовдоволення західних союзників і висвітлити постійну загрозу, яку росія становить для України», — пише The Guardian.

 

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.