У Львові виділять близько пів мільйона гривень мешканцям Дублян та Білогорщі

Близько 500 тисяч гривень виділять з бюджету Львівської територіальної громади мешканцям Білогорщі та Дублян, аби відновити вибиті вікна та двері у будинках, які зазнали пошкоджень від російських дронів 1 січня 2024 року.

02.01.2024
У Львові виділять близько пів мільйона гривень мешканцям Дублян та Білогорщі

Рішення ухвалили депутати Львівської міської ради під час позачергового засідання комісії фінансів та планування бюджету.

Як повідомив під час засідання комісії перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко, всього у Дублянах та Білогорщі у шести житлових будинках вибито 40 вікон та одні двері.

“Пропонуємо виділити до 12 тисяч гривень на відновлення вікна та до 8 тисяч – на відновлення дверей. Це все – житлові квартири. Зараз зима, то ж треба зробити якомога швидше”, — зазначив Андрій Москаленко.

Коментарі

11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.
12:00
Відомий львівський лікар пройшов стажування у провідній клініці США
Завідувач відділення кардіології та реперфузійної терапії лікарні Святого Пантелеймона Василь Процько повернувся зі стажування у Сполучених Штатах Америки та поділився враженнями від поїздки.