Санаторій з лікувальними джерелами на Львівщині виставлять на приватизацію

Фонд держмайна планує виставити на приватизацію санаторій “Шкло” у Яворівському районі.

16.04.2024
Санаторій з лікувальними джерелами на Львівщині виставлять на приватизацію

Як повідомив начальник РВ ФДМУ у Львівській, Закарпатській та Волинській областях Микола Іщук, відбулась зустріч з керівником ДП “Cанаторно-курортний лікувальний центр “ШКЛО”.

Ключовою темою обговорень була передача активу від Державної судової адміністрації України до ФДМУ для подальшої приватизації.

“Вважаю, що управління непрофільними активами є одним з найбільш актуальних проблемних питань. Державне майно сьогодні – це внутрішній резерв для наповнення бюджету”, – зазначив Іщук.

До слова, у санаторії є власні питні джерела слабомінералізованої води “Нафтуся-Шкло”, сірководневі джерела малої і середньої мінералізації, торф’янисто-мінеральні лікувальні грязі, розміщені лікувальні та діагностичні кабінети.

Коментарі

11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.
12:00
Відомий львівський лікар пройшов стажування у провідній клініці США
Завідувач відділення кардіології та реперфузійної терапії лікарні Святого Пантелеймона Василь Процько повернувся зі стажування у Сполучених Штатах Америки та поділився враженнями від поїздки.