Провладне угорське медіа поширює кремлівську пропаганду та фейки про Україну

Нещодавно там вийшла стаття з заголовком про “п’яного” президента України.

22.01.2023
Провладне угорське медіа поширює кремлівську пропаганду та фейки про Україну
Фото: умовне

Про це повідомляє видання Mukachevo.net.

На провладному угорському порталі Оrigo вийшла стаття, у якій угорські ЗМІ зневажливо заявили, що президент України Володимир Зеленський був п’яний під час інтерв’ю, і тому нібито відповідав російською мовою.

Йдеться про інтерв’ю Володимира Зеленського німецькому телеканалу ARD. Журналісти угорського видання грубо розкритикували президента України за його рішучу позицію щодо постачання танків.

“Цей твердий, вимогливий тон не чужий українському президенту, але в той самий час, на записі він виглядає надзвичайно незворушним, його мова дуже повільна, слова зливаються з рота. Через кілька хвилин він раптово перейшов з української на російську”, – йдеться в матеріалі угорського ЗМІ.

У підтвердження своїх припущень журналісти додають інше відео президента Зеленського, де теж, як стверджують автори, він був “п’яний”.

“Його мова “змазана” тут і там, ніби йому важко артикулювати. На думку багатьох, Зеленський відверто п’яний, що не дивно. Одного разу йому вдалося випадково викласти в Інтернет відео, на якому він повністю п’яний”, – пишуть у статті.

Новинний ресурс origo.hu неодноразово був помічений у поширенні фейків, особливо щодо опозиції, а також у поширенні проросійських наративів. Зокрема, і щодо агресії росії проти України.

Цією публікацією, угорські журналісти підхоплюють російську пропаганду щодо президента Зеленського. Це ще раз підтверджує той факт, що угорські провладні ЗМІ “живуть” у проросійському порядку денному і продукують фейки щодо України та нашої влади на основі російської пропаганди.

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.