Петиція про звільнення міністра культури Ткаченка набрала необхідні 25 тисяч голосів

Петицію зареєстрували 7 березня, і до кінця збору залишилося ще три дні, однак необхідна кількість голосів уже досягнута. Автором петиції є Юрій Шиян.

02.06.2023
Петиція про звільнення міністра культури Ткаченка набрала необхідні 25 тисяч голосів

Петиція із закликом звільнити міністра культури України Олександра Ткаченка вже набрала необхідну кількість підписів. Про це йдеться на сайті Кабінету міністрів.

«Просимо Прем’єр-міністра України здійснити подання до Верховної Ради України про звільнення з посади Міністра культури та інформаційної політики Олександра Владиславовича Ткаченка, у зв’язку з неналежним виконанням своїх посадових обов’язків.

“Перебуваючи на посту Міністра культури та інформаційної політики, здійснював керівництво його діяльністю таким чином, що спричинив стагнацію в культурній сфері. Недотриманням слова, привселюдно осквернив пам’ять всіх загиблих Героїв України та проявив крайню зневагу до них, до бійців, до тих, хто зараз віддає своє життя. Народ обурений політикою пана Ткаченка», — йдеться в тексті петиції.

Олександра Ткаченка призначили міністром культури та інформаційної політики України 4 червня 2020 року.

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.