На Тернопільщині помер чоловік, який травмувався, впавши на плуг

Трагедія трапилась у Скориківській громаді на Тернопільщині.

12.06.2023
На Тернопільщині помер чоловік, який травмувався, впавши на плуг
Ілюстративне фото

З відкритою черепно-мозковою травмою до лікарні Підволочиська ще 3 червня потрапив 65-річний чоловік. Про травмованого чоловіка медики повідомили працівників поліції Тернопільської області.

Зазначається, що 65-річний чоловік через власну необережність впав на плуг та травмувався. Майже тиждень лікарі боролися за життя потерпілого, але врятувати життя чоловікові не вдалося. 10 червня він помер.

Цей факт слідчі внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до статті 115 ККУ з поміткою “нещасний випадок”. Триває слідство.

 

Коментарі

11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.
12:00
Відомий львівський лікар пройшов стажування у провідній клініці США
Завідувач відділення кардіології та реперфузійної терапії лікарні Святого Пантелеймона Василь Процько повернувся зі стажування у Сполучених Штатах Америки та поділився враженнями від поїздки.