На Тернопільщині перші добровольці вже проходять конкурсний відбір у штурмову бригаду “Лють”

З початку оголошення набору у штурмову бригаду “Лють” заявки до вступу подали більше 300 кандидатів. Вони реєструвалися як через сайт storm.mvs.gov.ua, так і приходили до Центрів надання адміністративних послуг.

09.02.2023
На Тернопільщині перші добровольці вже проходять конкурсний відбір у штурмову бригаду “Лють”

На Тернопільщині активно проходить рекрутингова кампанія з формування об’єднаної штурмової бригади Національної поліції “Лють”. Перші охочі приєднатися до лав новоствореного підрозділу уже проходять етапи конкурсного відбору на службу, повідомили у поліції Тернопільщини.

Бригада “Лють” – це бойовий штурмовий підрозділ Національної поліції України, бійці якого разом з військовослужбовцями братимуть участь у звільненні наших територій від окупантів. У складі бригади будуть штурмові загони, артилерійські дивізіони, фахівці піротехнічних підрозділів, снайпера та представники інших військових професій.

Серед охочих долучитися до штурмової бригади – люди віком від 18 до 55 років. Це і новачки військової справи, і ті хто має бойовий досвід і готовий ним ділитися. Усі вони пройдуть відповідну підготовку на базі навальних центрів системи МВС, розповідають у поліції.

“У добровольців одна мотивація – захистити Україну. Один із кандидатів у бригаду “Лють” 55-річний Олег Кінаш, почувши про формування підрозділу, вирішив одразу записатися до нього. Син чоловіка з перших днів війни служить в Збройних силах України”, – йдеться в повідомленні правоохоронців.

Зазначається, що зараз перші добровольці проходять етапи конкурсного відбору у бригаду: тестування, медичне обстеження, перевірку рівня фізичної підготовки, тестування особистісних характеристик, співбесіду. Після успішного проходження відбору кандидатів зарахують до складу бригади “Лють”. Бійці матимуть такі ж пільги, які передбачені для поліцейських, а також достойну заробітну плату.

“Набір до штурмової бригади триває, приєднуйся до команди однодумців та перетвори свою лють на зброю”, – закликали у поліції.

Нагадаємо, на Тернопільщині розпочалася національна кампанія створення добровільних батальйонів МВС “Гвардія наступу”.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.