Сьогодні мої права поліцією порушено мінімум тричі

Не знаю чим я, йдучи з суду, викликала підозру у працівників поліції, які мене зупинили для перевірки особи та особистих речей, бо на моє запитання відповіді не отримала.

29.06.2023
Сьогодні мої права поліцією порушено мінімум тричі

Підставою перевірки особи зазначили військовий стан. Своїх документів дані особи мені також не пред’явили. Нагрудні відеокамери були відсутні.

Найбільше мені сподобалося, що встановлювала пані у формі мою особу по сторінці у фейсбук. І лише після моїх зауважень пан кудись дзвонив та з’ясовував чи є у мене судимість. І це після пред’явлення мною посвідчення адвоката.

Сьогодні в свято, в День Конституції України, мої права поліцією порушено мінімум тричі. Особливо зухвалістю та тиском з боку пані в поліцейській формі.

Ось так прикриваючись військовим станом діє поліція у Львові, думаючи, що одягнувши форму та маючи владу можна зухвало відноситися до людей, не дотримуючись закону.

Фото робити вони не хотіли, відверталися, прийшлося побігати.

На зустріч спізнилася, нерви потріпали. Питання, за що?

Автор: Тетяна Могінська, адвокат

Джерело

 

Коментарі

11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.
12:00
Відомий львівський лікар пройшов стажування у провідній клініці США
Завідувач відділення кардіології та реперфузійної терапії лікарні Святого Пантелеймона Василь Процько повернувся зі стажування у Сполучених Штатах Америки та поділився враженнями від поїздки.