Троє юних львів’ян подорожували Тернопільщиною на вантажних вагонах

Мешканців Львова повернули додому поліцейські.

23.06.2023
Троє юних львів’ян подорожували Тернопільщиною на вантажних вагонах

Як зазначили у  Поліції Тернопільської області, 23 червня зателефонував машиніст вантажного локомотиву та повідомив, що неподалік селища Дружба він помітив трьох дітей, які на ходу пересувалися на вантажних платформах поїзда.

На місце події одразу вирушило авто групи реагування патрульної поліції. Юних пасажирів зняли з транспорту та доправили до відділення поліції Теребовлі. Шукачами пригод виявилися троє львів’ян 18, 17 та 14 років.

Старші хлопці розповіли, що подорожують у такий спосіб не вперше, за що вже потрапляли в поле зору правоохоронців. Цього разу прихопили з собою молодшого товариша та вирішили їхали купатися у Заліщики.

“На повнолітнього порушника та його 17-річного товариша правоохоронці склали протокол згідно ст. 109 КУпАП (Порушення правил по охороні порядку і безпеки руху на залізничному транспорті). Неповнолітнього львів’янина поліцейські після профілактичної бесіди у присутності психолога, відправили у до Центру соціально-психологічної реабілітації дітей у Тернополі. Там хлопець залишиться до приїзду батьків. Саме вони нестимуть відповідальність за протиправний вчинок сина”, – йдеться у повідомленні.

Коментарі

11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.
12:00
Відомий львівський лікар пройшов стажування у провідній клініці США
Завідувач відділення кардіології та реперфузійної терапії лікарні Святого Пантелеймона Василь Процько повернувся зі стажування у Сполучених Штатах Америки та поділився враженнями від поїздки.