На Тернопільщині розпочалася національна кампанія створення добровільних батальйонів МВС

“Гвардія наступу” – це професійні штурмові бригади МВС. Їх створюють на базі Національної поліції, Національної гвардії та Державної прикордонної служби.

06.02.2023
На Тернопільщині розпочалася національна кампанія створення добровільних батальйонів МВС
Фото: умовне

Про це повідомляє пресслужба поліції Тернопільської області. 

В Україні офіційно розпочалася рекрутингова кампанія. Основу нових бригад складатимуть військовослужбовці, поліціянти та прикордонники, які мають бойовий досвід. У лавах “Гвардії наступу” очікують і на добровольців з-поміж цивільних осіб.

“Якщо ви патріот своєї держави, мотивована людина, віком від 18 до 60 років, і прагнете якнайшвидше очистити Україну від окупантів, тоді вам варто визначитися з підрозділом та підписати контракт”, – зазначають у поліції. 

І жінки, і чоловіки пройдуть тримісячне навчання. Їх готуватимуть до виконання бойових операцій на передовій, а це – посилення Сил оборони та звільнення окупованих територій України. 

“Стати на захист нашої Батьківщини можуть не лише мешканці краю, але й люди, які втратили домівки та змушені були переїхати в інші області”, – додають у відомстві. 

Для того, щоб приєднатись до “Гвардії наступу”, потрібно подати відповідну анкету на сайті storm.mvs.gov.ua, де представлені всі бригади, які комплектуються. 

“Ви обираєте бригаду, в якій хочете проходити службу: це може бути бригада Нацполіції “Лють”, чи бригади Держприкордонслужби “Сталевий кордон”, чи шість бригад Нацгвардії. Бійці “Гвардії наступу” матимуть гідне грошове забезпечення, а також соціальні пільги, які отримують військовослужбовці та поліціянти”, – зазначають у поліції. 

Подати анкету можна й через Центри надання адміністративних послуг. На Тернопільщині рекрутингові центри працюють у Бережанах, Чорткові, Теребовлі, Кременці та в Тернополі.

Нагадаємо, до “Гвардії наступу” за перший день набору звернулися тисячі добровольців.

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.