На Львівщині відкриють перший кооперативний молокопереробний завод

В селі Утішків Красненської територіальної громади Львівської області 18 липня запустять в експлуатацію перший кооперативний молокопереробний завод “Набіл”.

17.07.2023
На Львівщині відкриють перший кооперативний молокопереробний завод

Про це повідомив голова Золочівської районної ради Орест Кавецький.

Проєкт втілили в життя завдяки фінансовій підтримці уряду Канади та місцевих виробників молока у межах програми “Розвиток молочного бізнесу в Україні”.

Офіційне відкриття заводу заплановано на вівторок, 18 липня.

Потужність підприємства дає змогу переробити 25 тис. л сировини за одну зміну з можливістю збільшення потужності до 75 тис. л.

Завод вироблятиме широкий асортимент молочних продуктів, зокрема фасоване пастеризоване молоко, м’які сири, кефір, сметану, масло та йогурти.

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.