На Львівщині судили жінку, син якої курив на уроці

Червоноградський міський суд Львівщини визнав винною у неналежному виконанні батьківських обов’язків жінку, чий неповнолітній син на шкільному уроці курив електронну сигарету.

19.12.2023
На Львівщині судили жінку, син якої курив на уроці

Як вказано у постанові суду, яку винесли у грудні 2023 року, випадок трапився вранці 24 листопада у гімназії №5, що на вул. Грінченка у Червонограді. Неповнолітній хлопець під час уроку геометрії у шкільному класі курив електронну сигарету, повідомляє Zaxid.net.

Про цей випадок керівництво школи повідомило поліцію, яка склала щодо матері школяра протокол про вчинення адмінправопорушення через неналежне виконання батьківських обов’язків. На розгляд справи у суді жінка не прийшла, але подала заяву про визнання своєї вини.

Справу розглянув суддя Віталій Грабовський, який дослідив усі матеріали справи та визнав жінку винною у неналежного виконанні батьківських обов’язків, призначивши їй 850 грн штрафу, також жінка має сплатити 537 грн судового збору. На постанову ще може бути подана апеляція.

 

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.