На Франківщині затримали уродженнця рф, який виправдовував російську агресію

Служба безпеки України затримала на Івано-Франківщині місцевого мешканця, який поширював російську пропаганду в соцмережах.

04.09.2023
На Франківщині затримали уродженнця рф, який виправдовував російську агресію

Про це повідомляє Служба безпеки України в Івано-Франківській області.

Житель Івано-Франківського району є уродженцем рф, колишнім радянським військовим та ідеологічним прихильником «руського міра» й «ссср».

Чоловік у соцмережах  виправдовував збройну агресію рф проти України, принижував національну честь та гідність українців.

“У дописах російських пропагандистів, які поширював агітатор, російську загарбницьку війну намагалися виправдати тим, що росія не могла просто спостерігати за внутрішніми справами України і «вимушена» була втрутитися «на благо» українського народу. Зокрема, в одному з відео йшлося про те, що «добра мати» росія «рятує» свою «доньку Україну» від «фашистів», котрі нібито захопили владу. А тотальне знищення Маріуполя і геноцид його мешканців представлялося як провина України, яка не дозволяла «визволити» місто від “сатаністів”, – йдеться у дописі.

Крім того, поширюваний агітатором контент прославляв  незаконні збройні формування рф, які вторглися в Україну в 2014 році, зокрема, воєнних злочинців «Гіві», «Моторолу» та Захарченка.

 

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.