Львів’ян просять повторно оновити дані пільгових ЛеоКарт

Після хакерської атаки 29 березня на систему електронного квитка у Львові перевірено та відновлено майже 250 тисяч пільгових профілів карток. Однак, під час виконання робіт з’ясувалося, що дані про оновлення пільгових профілів у період з 18-28 березня не збереглися.

16.04.2024
Львів’ян просять повторно оновити дані пільгових ЛеоКарт

Аби запобігти блокуванню карток, пільговиків, які надавали документи для продовження терміну дії профілів своїх карток впродовж 18-28 березня, просять подати їх повторно, повідомляє пресслужба Львівської міськради.

«Під час виконання робіт підрядник зауважив, що частина профілів потребують оновлення даних. – Тож, аби запобігти блокуванню карток, пільговикам, які надавали документи для продовження терміну дії профілів впродовж 18-28 березня, необхідно подати їх повторно. Пільговикам, які надавали для продовження терміну дії профілю транспортної картки актуальний пільговий документ в період 18 – 28 березня, необхідно це зробити знову, тому що дані в системі не збереглися і термін дії картки не продовжено. Відповідно – картка блокуватиметься при спробі завалідувати проїзд», – йдеться у повідомленні.

Зокрема, продовжити термін дії пільги можна через Портал мешканця (інструкція за посиланням), а також – в одному з пунктів прийому документів за номером телефону гарячої лінії ЛКП “Львівавтодор”: 0800 303 007.

Коментарі

11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.
12:00
Відомий львівський лікар пройшов стажування у провідній клініці США
Завідувач відділення кардіології та реперфузійної терапії лікарні Святого Пантелеймона Василь Процько повернувся зі стажування у Сполучених Штатах Америки та поділився враженнями від поїздки.