Футболісти “Карпат” отримали можливість виїхати за кордон

Гравцям львівських “Карпат” все ж дозволять виїхати на збори в Іспанію.

21.01.2024
Футболісти “Карпат” отримали можливість виїхати за кордон

Попри те, що “Карпатам” відмовило Мінмолодьспорту у виїзді за кордон, львів’яни все ж зможуть вирушити до Іспанії, повідомив журналіст Ігор Бурбас.

Зазначається, що футболісти не просто виїдуть на збори, але й проведуть там міжнародний турнір, що є підставою для виїзду з країни навіть для представника нижчого дивізіону. Минулого року аналогічно отримало дозвіл на виїзд з України Полісся, яке брало участь у Winter Cup.

Головною проблемою Карпат стало те, що при подачі заявки в Міністерство молоді та спорту не вказали про участь у міжнародному турнірі. Наразі розглядається повторна заявка, а за її підсумками команда має отримати необхідний дозвіл.

Коментарі

11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.
12:00
Відомий львівський лікар пройшов стажування у провідній клініці США
Завідувач відділення кардіології та реперфузійної терапії лікарні Святого Пантелеймона Василь Процько повернувся зі стажування у Сполучених Штатах Америки та поділився враженнями від поїздки.