Молоді хлопці з клубу «Карпати» хочуть зимою бути в Іспанії

“Леви” планують підготуватись до боротьби за вихід в еліту українського футболу.

26.11.2023
Молоді хлопці з клубу «Карпати» хочуть зимою бути в Іспанії

Напередодні завершилось перше коло у другому за силою дивізіоні – Карпати пішли на зимову паузу у статусі лідера групи А Першої ліги, повідомляє football24.ua.

Відпустка у таборі “зелено-білих” триватиме до 22 січня. Цього дня команда знову збереться у Львові, де розпочне підготовку до весняного відрізку сезону.

Частину зимової підготовки “леви” планують провести в Іспанії, однак у команди може виникнути проблема з отриманням дозволу на виїзд – раніше проводити збори за межами країни дозволяли лише клубам УПЛ.

До слова, окрім Карпат боротися за вихід в УПЛ у другому колі будуть: Агробізнес, Вікторія, Епіцентр, Інгулець, Лівий берег, ФСК Маріуполь, Нива Бузова, Полтава та Прикарпаття.

Як відомо «Бомку» після початку повномасштабного вторгнення зі зборів у Словаччині не вернулось більше 10 футболістів клубу Матківського.

Коментарі

11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.
12:00
Відомий львівський лікар пройшов стажування у провідній клініці США
Завідувач відділення кардіології та реперфузійної терапії лікарні Святого Пантелеймона Василь Процько повернувся зі стажування у Сполучених Штатах Америки та поділився враженнями від поїздки.