Бійці 24-ї бригади отримали допомогу від шахтарської спільноти ДП “Львіввугілля”

DJI MAVIC-3T – компактна модель, оснащена потужною ширококутною і тепловою камерами. яку передали воїну-шахтарю та його побратимам.

28.02.2024
Бійці 24-ї бригади отримали допомогу від шахтарської спільноти ДП “Львіввугілля”

Як повідомляє “Офіс Шахтаря”, бійцям 24-ої окремої механізованої бригади імені короля Данила ЗСУ передали дрон-тепловізор.

Завдяки дрону українські військові цілодобово зможуть захищати свої позиції та влучно вражати ворога.

Зокрема, безпілотник придбали Львівська територіальна організація Укрвуглепрофспілки та Регіональне об’єднання НПГУ м. Червонограда за сприяння адміністрації держпідприємства.

“Як керівник ДП “Львіввугілля”, я постійно тримаю фокус уваги на підтримці наших воїнів-шахтарів. Чимало їх ще від 2014 року захищають Україну в складі 24 ОМБр. Найчастіший запит – розвідці потрібні “очі”. Разом з профспілками знаходимо можливості допомогти, – зазначив Вадим Крась. – Тримаймо стрій, віримо в ЗСУ і допомагаємо до Перемоги!”

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.