ЗСУ затрофеїли сучасну переносну станцію наземної розвідки “Кредо-М1”

Українські військові захопили сучасну російську переносну станцію наземної розвідки «Кредо-М1».

22.09.2022
ЗСУ затрофеїли сучасну переносну станцію наземної розвідки “Кредо-М1”
Фото: Оперативне командування "Південь"

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Оперативного командування «Південь».

За словами військових, ця станція була прийнята на озброєння РФ у 2002 році. Вона забезпечує автоматичне виявлення і визначення координат наземних, повітряних і надводних цілей, що рухаються, і коригування вогню артилерії в будь-який час доби та пору року. Зокрема, за відсутності оптичної видимості.

Крім того, «Кредо-М1» забезпечує колірне кодування цілей, введення цифрової карти місцевості, формування контрольних рубежів та заборонених зон та автоматичну видачу сигналу тривоги при їхньому порушенні.

Комплект станції:

  • приймач;
  • пульт управління;
  • блок цифрової обробки;
  • пристрій наведення антени;
  • тринога;
  • засоби зв’язку та дві акумуляторні батареї.

«Основною функціональною особливістю радара є здатність виділяти інформацію про рухомі цілі на тлі різноманітного ландшафту (чагарники, трав’яний покрив) та місцевих предметів, а також застосування уніфікованого пульта керування з кольоровим 11-дюймовим дисплеєм та функціональною клавіатурою», – йдеться в повідомленні.

За допомогою цієї станції бойові машини, наприклад, бронетранспортери або танки визначають на дистанціях до 16 км, людину – 7—8 км, вантажний автомобіль – до 32 км, розрив артилерійського снаряда – до 5 км.

Коментарі

11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.
12:00
Відомий львівський лікар пройшов стажування у провідній клініці США
Завідувач відділення кардіології та реперфузійної терапії лікарні Святого Пантелеймона Василь Процько повернувся зі стажування у Сполучених Штатах Америки та поділився враженнями від поїздки.