Сергій Притула придбав партію “Платформа справедливості”

До складу керівництва партії увійшли максимально наближені до Сергія Притули особи.

25.04.2024
Сергій Притула придбав партію “Платформа справедливості”

Як повідомляє Telegram-канал “ПолітБавовна”, в органах юстиції проведено зміни у керівництві партії “Платформа справедливості”.

Головою партії став юрист “Фонду Притули” Максим Костецький, а заступником – засновник і координатор мережі “Центрів готовності цивільних” Олексій Сердюков.

Також до керівного складу партії “Платформа справедливості” увійшли діючі народні депутати з фракції “Голос” Галина Васильченко і Наталія Піпа.

“Сам Притула відмовився від входження до керівництва політсили, щоб уникнути зайвих запитань про офіційний старт власного політичного проекту під час війни. Усі зміни були проведені ще на початку квітня, однак причетним до діяльності партії категорично заборонили про це публічно говорити. Також згодом очікується ребрендинг партії”, – зазначили у повідомленні.

Зокрема, у дописі додали, що партія “Платформа справедливості” зареєстрована ще у лютому 2016 року у Кривому Розі під назвою “ЄДИНИЙ КРИВИЙ РІГ”. У 2019 році назва була змінена. Прізвища тодішніх керівників не вказують ні на ініціаторів її створення, ні на кінцевих бенефіціарів.

“Нічого дивного, таких “партій на продаж” в Україні – більш аніж достатньо. Тепер у партії – новий лідер і брендфейс – Сергій Притула і люди, які за ним стоять”, – підсумували у повідомленні.

Коментарі

11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.
12:00
Відомий львівський лікар пройшов стажування у провідній клініці США
Завідувач відділення кардіології та реперфузійної терапії лікарні Святого Пантелеймона Василь Процько повернувся зі стажування у Сполучених Штатах Америки та поділився враженнями від поїздки.