На ремонт підлоги в Ратуші Львівська міськрада виділила мільйон гривень

Бюджетна комісія Львівської міської ради погодила виділення близько мільйона гривень на капітальний ремонт підлоги на першому поверсі будівлі міської ради. Кошти виділили з резервного фонду міського бюджету.

25.04.2024
На ремонт підлоги в Ратуші Львівська міськрада виділила мільйон гривень

Про це повідомили на засіданні комісії фінансів та планування бюджету Львівської міської ради.

У коментарі LVIV.MEDIA голова комісії фінансів та планування бюджету Наталія Шелестак повідомила, що потреба відремонтувати підлогу виникла ще у 2021 році.

“За висновком спеціальної комісії, який озвучили у 2021 році, після заміни покриття на першому поверсі ратуші знайшли місце, де може провалитися підлога. Тоді гроші під ремонт не виділили, як і в 2022-2023 роках. Було не до цієї проблеми. А в 2024 році дали заключення цієї ж комісії, що потрібно невідкладно провести ремонтні роботи. Ми не можемо не реагувати. Тому було вирішено виділили кошти з резервного фонду,” — розповіла Наталія Шелестак.

Коментарі

11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.
12:00
Відомий львівський лікар пройшов стажування у провідній клініці США
Завідувач відділення кардіології та реперфузійної терапії лікарні Святого Пантелеймона Василь Процько повернувся зі стажування у Сполучених Штатах Америки та поділився враженнями від поїздки.