На Львівщині недобудовану школу продали за 600 тисяч гривень

Школу у селі Розгірче Стрийського району раніше виставляли на аукціон за 5,6 млн грн.

25.04.2024
На Львівщині недобудовану школу продали за 600 тисяч гривень

24 квітня відбувся аукціон з продажу недобудованої школи у селі Розгірче, який організовувала Стрийська міська рада. Про це йдеться на сайті Prozorro.Продажі.

На аукціон зголосився один учасник – фермерське господарство “АГРО-ДАР ЕКО”, зареєстроване у Розгірче. Господарство погодилось заплатити за довгобуд 594 769, 88 грн. Стартова ціна була 2 832 237,5 млн грн.

Загальна площа будівлі – 1990 кв. м. До складу лота входить будівля школи (61% готовності), котельня (44% готовності), а також убиральня, та дві очисні споруди. Площа ділянки, на якій розташовані об’єкти – 15000 кв.м. (1,5 га).

За словами міського голови Стрия Олега Канівця, це велика недобудована школа в маленькому селі, яка не має жодного сенсу, тому її вирішили продати.

“Це незавершене будівництво, яке має десятки років. Це будували ще при Радянському Союзі, там були зовсім інші плани. Це був гігантський проєкт для школи, якої там не треба. Вона взагалі там не може бути, тому що це крайнє село в тупику, там взагалі немає дітей. Це був абсолютно безперспективний проєкт”, — пояснив Олег Канівець.

Коментарі

11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.
12:00
Відомий львівський лікар пройшов стажування у провідній клініці США
Завідувач відділення кардіології та реперфузійної терапії лікарні Святого Пантелеймона Василь Процько повернувся зі стажування у Сполучених Штатах Америки та поділився враженнями від поїздки.