Жінка на Тернопільщині звинуватила сусіда в крадіжці, бо загубала, де сховала гроші

Жителька Козівської громади на Тернопільщині впродовж кількох місяців звинувачувала сусіда в крадіжці грошей та коштовностей.

26.09.2023
Жінка на Тернопільщині звинуватила сусіда в крадіжці, бо загубала, де сховала гроші

Про це повідомляє Поліція Тернопільської області.

Цінне майно жінка закопала і забула, де саме. Тому шукала його в іншому місці.

Жінка звернулась до поліції та повідомила, що її, ймовірно, обікрав сусід. Вона розповіла, що в перші дні повномасштабного вторгнення зібрала всі зароблені гроші та дорогоцінні прикраси, закрила їх у скляні банки та закопала на своєму подвір’ї.

Додому приїхала через півтора року й пішла викопувати сховок. Проте на цьому місці нічого не було. Жінка вирішила, що сховок знайшов сусід, оскільки має металошукач. І саме тому написала заяву в поліцію.

Пенсіонер усе заперечував.

У ході розслідування оперативники вирішили ще раз перевірити територію та перекопали її. Відтак, знайшли всі сховані банки з грошима та коштовностями.

 

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.