Восьмимісячну дитину з вродженою вадою піднебіння прооперували у Львові

До Львова приїхав пластичний хірург із Туреччини професор Хакан Агір. Лікар планує безкоштовно провести 25 операцій спільно із львівськими медиками: усуватимуть складні вроджені вади, а також пухлини.

01.12.2023
Восьмимісячну дитину з вродженою вадою піднебіння прооперували у Львові

Мама 8-місячного Маркіяна Юлія Романська розповіла, що про вроджену ваду дитини дізналася на прийомі у неонатолога. Хлопчик не міг нормально їсти і втрачав вагу, повідомляє Суспільне.

Нам в пологовому про це не сказали, на УЗД мені теж не сказали. Я його народила 2870 і він почав втрачати вагу. З пологового нас виписали вже майже 2300, нам ніхто нічого не сказав. Сказали, у вас, напевно, погане молоко, воно, мабуть, не підходить йому“, — каже Юлія Романська.

У Маркіяна діагностували розщеплене піднебіння. Хлопчика прооперував Хакан Агір.

“Це вже мій шостий, а, можливо, і сьомий візит після повномасштабного вторгнення Росії, а в цей центр у Львові я приїжджаю уже 12 раз. За цей час ми зробили багато оперативних втручань. Цього разу ми виконали вже близько 20 операцій“, — каже хірург.

Щодня турецький лікар спільно з львівськими медиками проводить по чотири-п’ять операцій. У планах — понад 25.

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.