У Зеленського відреагували на плани Путіна провести референдуми на окупованих територіях

Глава Офісу президента України Андрій Єрмак та радник голови Офісу президента Михайло Подоляк відреагував на заяви Росії про запровадження мобілізації, а фейкових республік “ЛДНР” та окупаційних “влад” Херсонської та Запорізької областей про бажання прискорити проведення “референдумів” про приєднання до Росії.

21.09.2022
У Зеленського відреагували на плани Путіна провести референдуми на окупованих територіях
Фото з відкритих джерел

Керівник Офісу президента Андрій Єрмак, коментуючи можливі псевореферендуми, зазначив, що Росія боїться розгрому, тому намагається маніпулювати й залякувати.

“Наївний шантаж погрозами і страшилками “референдумів”, “мобілізацій” від тих, хто вміє воювати лише з дітьми і мирними людьми… Так виглядає страх розгрому. Ворог боїться, примітивно маніпулює. Україна вирішить російське питання. Загрозу можливо ліквідувати лише силою”, – вважає Єрмак.

Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк наголосив, що будь-які заяви про “референдуми” є фікцією і ніяк не вплинуть на ситуацію.

“Ru-пропагандисти закохані в “референдуми” як панацею. Маю для них погані новини. Є глобальний консенсус та міжнародне право. Воно однозначне: Донецьк, Луганськ, Крим – це Україна. Будь-які спроби перефарбувати прапори – фікція, що нічого не змінить ні для нас, ні для партнерів”, – зазначив він у Twitter.

Радник голови ОП також заявив, що Кремль продовжує вигадувати заспокійливе для Z-аудиторії.

“Ми ще нічого не починали”, “ми по-справжньому не воювали”, “референдуми змінять усе”. Збройні сили України тихо, спокійно та методично роблять свою роботу з деокупації територій та ліквідації ворогів. Різниця очевидна”, – написав Подоляк.

 

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.