У Румунії триває саміт Світового конгресу українців

Захід, який триватиме з 12 по 15 квітня у Бухаресті, об’єднує понад 200 очільників та представників українських громад із 55 країн та 5 континентів.

15.04.2024
У Румунії триває саміт Світового конгресу українців

Ця подія – важливий майданчик для обговорення та визначення пріоритетів майбутньої діяльності світового українства, що дозволить виробити стратегічне бачення та план майбутньої діяльності СКУ.

У рамках Саміту заплановані панельні дискусії щодо основних напрямів діяльності Світового Конґресу Українців. Це дозволить сформувати новий поштовх для розвитку наших організацій, ініціатив, рад та комісій. Програму зустрічі можна знайти за посиланням.

Саміт буде проходити в залах Парламенту Румунії.

“Участь представників українського та румунського урядів, міжнародних експертів, почесних гостей, партнерів, прихильників та друзів дасть можливість СКУ отримати нові зв’язки, розширити стратегічне партнерство та діяти проактивніше задля наближення перемоги України та розбудови українського світу“, – йдеться у повідомленні пресцентру СКУ.

Коментарі

11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.
12:00
Відомий львівський лікар пройшов стажування у провідній клініці США
Завідувач відділення кардіології та реперфузійної терапії лікарні Святого Пантелеймона Василь Процько повернувся зі стажування у Сполучених Штатах Америки та поділився враженнями від поїздки.