У Міноборони назвали три фактори для вдалого наступу

Для вдалого наступу українська армія має дотримуватися трьох факторів – перевести ворога у захист, позбавити його домінування в повітрі та зруйнуй логістичні ланцюги росіян.

15.03.2023
У Міноборони назвали три фактори для вдалого наступу

Про це під час спільного брифінгу міністрів оборони України та Нідерландів в Медіа-центрі Україна-Одеса заявив Олексій Резніков, передає Рубрика.

Він зазначив, що отримання Україною винищувачів прискорить процес звільнення тимчасово загарбаних росією територій. Для вдалого наступу, за словами Резнікова, армія має дотримуватися трьох факторів: “Перше – переведи ворога у захист. Друге – позбав його домінування в повітрі. Третє – зруйнуй його логістичні ланцюги. В цих трьох задачах два фактори- авіація”.

Глава МОУ підкреслив, що винищувачі потрібні Україні, насамперед, для покращення й посилення протиповітряної оборони.

“Авіаційна платформа потрібна нам як покращення й посилення нашої системи ППО, тому що недостатньо кількості систем земля-повітря. Ми боримося на дипломатичному фронті, переконуючи наших партнерів, що необхідно прийняти рішення про основний бойовий літак, як елемент захисту, в першу чергу. Чим скоріше ми отримаємо бойові літаки, тим більше буде збережено людських життів”, – заявив Резніков.

 

Коментарі

11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.
12:00
Відомий львівський лікар пройшов стажування у провідній клініці США
Завідувач відділення кардіології та реперфузійної терапії лікарні Святого Пантелеймона Василь Процько повернувся зі стажування у Сполучених Штатах Америки та поділився враженнями від поїздки.