У Львові намагалися пограбувати будинок, який напередодні постраждав від вибуху

Інцидент трапився ввечері 11 січня на вулиці Княгині Ольги у Львові.

12.01.2024
У Львові намагалися пограбувати будинок, який напередодні постраждав від вибуху

Як повідомляє Патрульна поліція Львівської області, побачивши, що в помешканні сусідів коїться щось підозріле, власник суміжного будинку зателефонував поліцейським.

“Екіпаж негайно прибув на місце події і неподалік будинку виявив осіб схожих за описом. Вони мали у сумках дрібну побутову та аудіотехніку, дві пари нового взуття, одяг і т.д. Пояснити походження речей вони не змогли. Поліцейські оглянули територію будинку і побачили там свіжі сліди на снігу. На місце події викликали слідчо-оперативну групу та власників будинку“, – йдеться у повідомленні.

Потерпіла впізнала свої речі і зазначила, що вони були у будинку.

Зловмисниками виявились двоє львів’ян, віком 27 та 30 років. Обоє затримані. Правоохоронці вилучили у них викрадені речі.

Коментарі

11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.
12:00
Відомий львівський лікар пройшов стажування у провідній клініці США
Завідувач відділення кардіології та реперфузійної терапії лікарні Святого Пантелеймона Василь Процько повернувся зі стажування у Сполучених Штатах Америки та поділився враженнями від поїздки.