Південноукраїнську атомну електростанцію перевірило МАГАТЕ

Інспектори Агентства за участі представників Держатомрегулювання працювали на території АЕС з 7 по 9 листопада.

10.11.2022
Південноукраїнську атомну електростанцію перевірило МАГАТЕ
Фото:Південноукраїнська АЕС

Про це повідомляє Державна інспекція ядерного регулювання.

“З 07 по 09 листопада 2022 року на ВП “Південноукраїнська АЕС” було успішно проведено інспекцію Міжнародного агентства з атомної енергії в рамках Угоди між Україною та МАГАТЕ у зв’язку з Договором про нерозповсюдження ядерної зброї”, — йдеться в повідомленні.

У ході інспекції МАГАТЕ на “Південноукраїнській АЕС” інспектори не виявили будь-якого незаявленого ядерного матеріалу чи незаявленої діяльності із ядерним матеріалом.

 

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.