Папа Римський заплакав під час молитви, коли згадав про Україну

Він згадав про Україну під час щорічного різдвяного візиту до статуї Діви Марії біля Іспанських сходів.

08.12.2022
Папа Римський заплакав під час молитви, коли згадав про Україну
Скріншот

Під час традиційної молитви у четвер, 8 грудня, Папа Римський розплакався, згадуючи про страждання українців від російської агресії. Про це повідомляє Reuters.

“Пречиста Діво, сьогодні я хотів би принести Тобі подяку українського народу”, – сказав Папа Франциск перед тим, як його охопили емоції, і він був змушений зупинитися на пів хвилини.

Зазначається, що натовп, у тому числі мер Рима Роберто Гуалтьєрі, який був поруч із Папою, зааплодував, коли зрозумів, що понтифік не може говорити, і побачив, що він плаче.

Після нетривалої перерви Папа Франциск продовжив молитву зі словами: “Натомість я знову мушу передати вам благання дітей, людей похилого віку, батьків і матерів, молоді цієї замученої землі, яка так страждає”.

Нагадаємо, Козицький побачив роль Садового у зміні риторики Папи. Папа Римський порівняв Росію з нацистською Німеччиною.

Коментарі

11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.
12:00
Відомий львівський лікар пройшов стажування у провідній клініці США
Завідувач відділення кардіології та реперфузійної терапії лікарні Святого Пантелеймона Василь Процько повернувся зі стажування у Сполучених Штатах Америки та поділився враженнями від поїздки.