Німеччина закликала ЄС запровадити санкції проти атомної енергетики рф

У лютому Європейський Союз схвалив 10-й пакет санкцій проти росії, але це безпосередньо не вплинуло на торгівлю з російською атомною енергетикою на сотні мільйонів євро.

18.04.2023
Німеччина закликала ЄС запровадити санкції проти атомної енергетики рф
Фото: умовне

Про це повідомляє Reuters.

«Федеральний уряд висловився в розмові з Європейською комісією на користь включення цивільного ядерного сектору. Це має стати частиною наступного пакета санкцій», — заявили в міністерстві.

Уряд Німеччини вважає, що для такого рішення знадобиться деякий час, але обмеження мають бути впроваджені протягом «перехідного періоду».

«Важливо, однак, щоб ми почали й не ухилялися від рішучих дій і в цій сфері», — заявили в міністерстві.

Нагадаємо, Угорщина, Франція і Болгарія блокують санкції проти “Росатому”.

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.