На Тернопільщині затримали чоловіка, який за гроші пропонував посвідчення водія

У Кременці правоохоронці затримали посередника, який за 12 тисяч гривень обіцяв своїм клієнтам швидке виготовлення посвідчення водія.

16.04.2024
На Тернопільщині затримали чоловіка, який за гроші пропонував посвідчення водія

Як повідомили у Спеціалізованій прокуратурі у сфері оборони Західного регіону, чоловік запевняв, що має зв’язки в регіональному сервісному центрі МВС.

Правоохоронці затримали його під час одержання частини хабара.

Під час розслідування працівники поліцій та прокуратури з’ясували, що місцевий житель Кременця пообіцяв двом знайомим швидко виготовити для них посвідчення водія. Для цього чоловіки мали принести йому 12 тис. грн. За ці кошти «клієнти» при здачі практичного іспиту з водіння могли бути певні, що вони точно отримають посвідчення водія.

Під час розмови 57-річний посередник зазначив, що його добрі знайомі працюють в сервісному центрі МВС в Кременці, і вони виготовлять посвідчення швидко. Частину грошей чоловіки одразу передали зловмиснику.

«Правоохоронці затримали підозрюваного під час одержання половини від обумовленої суми. Решту він отримав у вигляді авансу напередодні. Наразі йому обрано запобіжний захід, встановлюється причетність до злочину інших осіб», – йдеться у повідомленні.

Коментарі

11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.
12:00
Відомий львівський лікар пройшов стажування у провідній клініці США
Завідувач відділення кардіології та реперфузійної терапії лікарні Святого Пантелеймона Василь Процько повернувся зі стажування у Сполучених Штатах Америки та поділився враженнями від поїздки.