На Тернопільщині з будинку викрали сейф з коштовностями

У Заліщиках Тернопільської області з будинку винесли сейф з грошима, коштовностями та колекційними монетами.

13.10.2023
На Тернопільщині з будинку викрали сейф з коштовностями

Як повідомляє Поліція Тернопільської області, загальна сума збитків – майже 350 тисяч гривень.

Про крадіжку з будинку правоохоронців повідомив господар помешкання 11 жовтня. Крадіжка сталася, коли родини не було дома.

Чоловіки, які проникли в будинок приїхали із сусідньої області. Обрали будинок та стежили за його мешканцями. Коли родина поїхала, вони зайшли до помешкання, відчинивши двері методом підбору ключа. З будинку винесли сейф.

“Чоловіки зачинили двері, тому господарі, повернувшись додому, зникнення цінних речей виявили лише наступного дня. За кілька кілометрів в лісопосадці чоловіки виламали двері сейфа, витягнули усі цінні речі і поїхали далі. На виїзді з Тернопільської області їх зупинили працівники спецпідрозділу КОРД”, — йдеться у повідомленні.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.