На Рівненщині затримали крадія, який заснув на місці злочину

Він хотів вкрасти швейну машинку та інгалятор.

19.06.2023
На Рівненщині затримали крадія, який заснув на місці злочину
Фото: поліція Рівненщини

Про це 19 червня повідомила поліція Рівненщини. 

Інцидент трапився у селі Гориньград Перший. 44-річна рівнянка виявила у будинку матері, в якому ніхто не проживає, невідомого сплячого чоловіка. Жінка одразу звернулася до поліції. 

Як з’ясували правоохоронці, 36-річний місцевий житель проник до будинку вночі, щоб викрасти швейну машинку та інгалятор, які надалі планував продати, але в якийсь момент заснув. 

За фактом таємного викрадення чужого майна, поєднаного з проникненням у приміщення, вчиненого в умовах воєнного часу, слідчі розпочали досудове розслідування (ч. 4 статті 185 Кримінального кодексу України). 

Зловмисника затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Коментарі

11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.
12:00
Відомий львівський лікар пройшов стажування у провідній клініці США
Завідувач відділення кардіології та реперфузійної терапії лікарні Святого Пантелеймона Василь Процько повернувся зі стажування у Сполучених Штатах Америки та поділився враженнями від поїздки.