На Львівщині судили жінку за фіктивний шлюб із сином товаришки

Наприкінці грудня пару затримали прикордонники на пункті пропуску “Шегині-Медика”.

08.01.2024
На Львівщині судили жінку за фіктивний шлюб із сином товаришки

Мостиський районний суд Львівської області засудив Тетяну Г., яка уклала фіктивний шлюб із 21-річним сином своєї товаришки. Жінка має ІІІ групу інвалідності, тож хлопець хотів безперешкодно виїхати за кордон, повідомляє Lviv.media.

10 жовтня 2023 року у Запоріжжі пара уклала фіктивний шлюб. Вже 28 грудня вони намагалися перетнути кордон з Польщею через пункт пропуску “Шегині-Медика”. Однак під час перевірки документів — свідоцтва про шлюб та посвідчення інвалідності жінки, прикордонники виявили, що шлюб фіктивний. Тоді ж Тетяну Г. затримали працівники Державної прикордонної служби.

На суді жінка повністю визнала свою вину та уклала угоду із прокурором. Тетяна Г. підтвердила, що шлюб був фіктивним та укладений на прохання її товаришки — матері 21-річного хлопця, аби той зміг виїхати за кордон.

Мостиський районний суд Львівської області визнав Тетяну Г. винною у незаконному переправленні осіб через державний кордон і призначив їй три роки позбавлення волі. Однак суддя звільнив жінку від тюремного покарання з випробуванням на один рік.

 

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.