На Франківщині чоловік орендував квартири і викрадав з них телевізори

На Прикарпатті чоловіку присудили 5 років в’язниці за те, що він орендував помешкання через інтернет-сервіс бронювання житла Booking і викрадав звідти телевізори.

31.08.2023
На Франківщині чоловік орендував квартири і викрадав з них телевізори

У суді обвинувачений розповів, що він працює директором фірми і грошей не потребував. Чому скоював крадіжки з орендованих чужих квартир, пояснити не зміг, повідомляє  “Zaxid.net”.

Правоохоронці під час досудового слідства встановили, що обвинувачений – уродженець Полтави, в Івано-Франківську працював на посаді директора підприємства.

Після Нового року чоловік забронював квартиру в Івано-Франківську через Booking. Поліцейські встановили, що о 10:00 2 січня обвинувачений зайшов до приміщенні і в одній із кімнат помітив телевізор марки Toshiba вартістю 3 851 грн. Після того чоловік просто взяв його і пішов з орендованого помешкання, а пізніше розпорядився ним на власний розсуд.

Того ж дня увечері обвинувачений знову забронював іншу квартиру через Booking і також обікрав її.

«Перебуваючи в середині орендованої квартири, чоловік помітив телевізор, який знаходився на стіні. Реалізовуючи свій протиправний умисел, він викрав побутову техніку марки Bravis вартістю 4 233 грн та вийшов з приміщення квартири. Після чого розпорядився викраденим майном на власний розсуд», – йдеться у вироку Івано-Франківського міського суду від 25 серпня.

У суді обвинувачений свою вину визнав.

Івано-Франківський міський суд засудив чоловіка до 5 років в’язниці. Окрім того, порушник повинен сплатити понад 2,5 тис. грн за проведення судових експертиз.

 

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.