Мешканка Тернопільщини закликала “берегти Путіна” та заперечувала збройну агресію РФ

Прокурори повідомили про підозру 59-річній уродженці Луганщини, яка проживає в одному з райцентрів Тернопільської області.

11.09.2023
Мешканка Тернопільщини закликала “берегти Путіна” та заперечувала збройну агресію РФ

Про це повідомляє Тернопільська обласна прокуратура.

З березня 2022 по червень 2023 року жінка на сторінці у соцмережі поширювала матеріали, у яких виправдовувала злочини російських військ та заперечувала окупацію частини території України.

У її дописах збройна агресія рф представлялась як внутрішній громадянський конфлікт.

З початком повномасштабного вторгнення вона поширювала ідеї російської пропаганди про руйнування українських міст військами ЗСУ, а не державою-агресором та виправдовування тимчасової окупації частини території України.

Переїхавши у жовтні 2022 року з Попасної на Тернопільщину зрадниця  продовжувала вихваляти дії держави-агресора в соцмережі розповсюдженням дописів «Россияне! Берегите путина, кроме него, фашизм остановить некому!» й інших, подібних цьому.

“Висновком судової лінгвістичної експертизи підтверджено наявність в опублікованих матеріалах виправдовування та глорифікації військових країни-агресора”, – йдеться у повідомленні.

Фото: СБУ

 

Коментарі

11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.
12:00
Відомий львівський лікар пройшов стажування у провідній клініці США
Завідувач відділення кардіології та реперфузійної терапії лікарні Святого Пантелеймона Василь Процько повернувся зі стажування у Сполучених Штатах Америки та поділився враженнями від поїздки.