Львівські лікарі врятували хлопця, який через аварію ледь не втратив можливість ходити

Хірурги врятували ногу 21-річного хлопця, який внаслідок страшної ДТП мало не втратив можливість ходити.

14.06.2023
Львівські лікарі врятували хлопця, який через аварію ледь не втратив можливість ходити

Про це повідомили у Першому медичному об’єднанні Львова.

Віталію 21 рік. Він із села Дідилів, що на Львівщині. В аварію потрапив на початку січня.  У стані середньої важкості швидка доправила травмованого хлопця до Лікарні Святого Пантелеймона у Львові.

«У постраждалого виявили: переломи променевої кістки, стегна та відкритий перелом надколінка, тобто колінної чашечки. А також струс мозку. Перелом на руці лікарі зафіксували гіпсом. А от з ногою була значно гірша ситуація. Без операції не обійтися і робити її треба негайно», – розповіли в лікарні.

Через дві години після поступлення Віталій вже був на операційному столі.

Операція тривала три години та пройшла успішно. Хірургам вдалося зберегти у пацієнта функцію коліна та стегна.

На 11-тий день після ДТП Віталія вже виписали з лікарні. Весь цей час він проходив реабілітацію. Враховуючи молодий вік пацієнта та підхід і оперативність лікарів, вже за три місяці хлопець повністю відновився. А після проведення контрольного рентген-обстеження медики повідомили Віталію радісну новину: всі переломи зрослися ідеально. Молодий чоловік може поступово повертатися до активного способу життя.

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.