Інфографіка середньомісячної готовності до прийому безготівкових оплат в автобусах приватних перевізників на Львівщині

В інфографіці відображено загальну кількість встановлених валідаторів кожному приватному перевізнику, середню щоденну кількість автобусів на лінії, а також середню кількість відкритих змін водіями. Саме включений валідатор, який знаходиться онлайн та має відкриту зміну водієм,- може приймати безготівкову оплату від пасажирів.

26.01.2024
Інфографіка середньомісячної готовності до прийому безготівкових оплат в автобусах приватних перевізників на Львівщині

Про це повідомляє Е-квиток на Львівщині/Smart Ticket Technology.

Лише 7 автотранспортних підприємств мають середньомісячне співвідношення відкритих змін водіями до середньої кількості автобусів на лінії більше 50%. Найбільші показники у ПП “Автошлях”, ПП “АТП – Завада” та ТзОВ “Львівське АТП-14631” – 67%, 66% і 61%.

Натомість найменший відсоток у ТзОВ “Фіакр-Львів”, ПП “Тур-Авто” та ТзОВ “Міра і К” – 17%, 24% і 25% відповідно. Така к-сть включеного обладнання приватними перевізниками унеможливлює багатьом пасажирам користуватись безконтактною формою оплати.

“Окрім цього, хочемо виділити приватних перевізників “ФОП Бандровська”, ТзОВ “Автосвіт”, ПП “АТП-Завада”, ПП “ВестАвто”, ТзОВ “Миколаївське АТП – 14627”, ТзОВ “Самбірське АТП-14608”, ПП “Ліон-Транс”, ПП “Транс-Спорт” та ТзОВ “Успіх БМ” за конструктивну позицію та співпрацю. Дякуємо, що сприяєте у впровадженні системи АСООП на Львівщині, яка є першою в Україні на рівні області“, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, на Турківському напрямку на Львівщині працює менше 35% валідаторів. При вставновлених 24 валідаторах на автобусах були готові до отримання безготівкових оплати лише 8.

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.