Громада на Львівщині першою в Україні почне облік пільговиків на внутрішньообласних маршрутах

3 квітня між Львівською ОВА, оператором АСООП у приміських і міжміських автобусних маршрутах загального користування Львівської області ТОВ “Smart Ticket Technology” та Новояворівською ТГ було підписано Меморандум про співпрацю та організацію взаємовідносин.

03.04.2024
Громада на Львівщині першою в Україні почне облік пільговиків на внутрішньообласних маршрутах
На фото (зліва на право): Олег Долінський, керівник львівьского регіону компанії "Smart Ticket Technology"; Степан Рудницький, начальник управління транспорту департаменту дорожнього господарства ЛОВА; Володимир Мацелюх, голова Новояворівської ТГ

Як повідомляє Е-квиток на Львівщині/Smart Ticket Technology, Меморандум передбачає забезпечення реалізації механізму компенсації пільгового проїзду окремих категорій громадян в пасажирському транспорті.

Надалі Новояворівська громада повинна надати інформацію щодо тої категорії населення, за яку буде компенсувати пільговий проїзд. Наразі йдеться про учасників бойових дій. Після опрацювання інформації, відповідно до списку, ТОВ “Smart Ticket Technology” виготовить спеціальні іменні картки пільговика. Отримати цю картку учасники бойових дій зможуть у своїй громаді безкоштовно.

Зокрема, триває робота й з іншими ТГ Львівщини щодо побудови системи обліку пільгових категорій населення.

“Нагадаємо, паралельно з обліком пільговиків на Львівщині триває процес повного обліку готівки на приміських та міжміських маршрутах. Додамо, що Львівщина першою в Україні запровадила е-квиток у приміських та міжміських автобусних маршрутах області. АСООП (автоматизована система обліку і оплати проїзду, або е-квиток) дозволить детінізувати транспортну галузь, зробити прозоре формування тарифу на перевезення пасажирів, забезпечити швидку та зручну оплату проїзду, а також надасть можливість сформувати нову транспортну мережу, на основі отриманих даних щодо пасажиропотоків. Усе це неминуче призведе до покращення рухомого складу у перевізників та до суттєвого покращення роботи транспортної галузі в області”, – йдеться у повідомленні.

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.