Для ідентифікації загиблих з масового поховання в Ізюмі бракує ДНК родичів

Необхідні матеріали здали лише 80 осіб.

02.11.2022
Для ідентифікації загиблих з масового поховання в Ізюмі бракує ДНК родичів
Фото: "Грати"

Ідентифікувати всіх загиблих, похованих на масовому цвинтарі в Ізюмі, наразі неможливо.  Про це повідомили у Харківській обласній прокуратурі.

Зразки потрібно співставити з ДНК-зразками родичів загиблих. Наразі необхідні матеріали здали лише 80 осіб. 

“Прокурори Харківської обласної прокуратури звертаються до мешканців Ізюмщини, чиї родичі зникли безвісти, здати біологічні матеріали для проведення ДНК-експертиз з метою ідентифікації тіл загиблих”, – йдеться у повідомленні.

Прокурори зазначають, що відібрання біологічних матеріалів надасть можливість ідентифікувати загиблу особу будь-де в Україні, відповідно до даних, внесених до Єдиної державної бази ДНК.

Здати біологічні матеріали можна у мобільній лабораторії 2 листопада (середа) та 4 листопада (п’ятниця) з 9:00 до 15:00 за адресою м. Ізюм, проспект Незалежності, 46-А (магазин «Будмаг» біля приміщення місцевої поліції).

Також це можна зробити у будь-якому регіоні України та в Харкові (093-497-69-38, 067-952-93-06, 099-270-19-37, 099-777-77-41). 

Ті, хто перебуває закордоном, можуть відібрати ДНК-зразок самостійно.

 

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.