«Ваше майбутнє у Ваших руках», – Тарас Грень під час зустрічі зі студентами УКУ

Зустріч відбулась 17 квітня. З вітальним словом виступив керівник апарату ЛОВА Тарас Грень.

18.04.2024
«Ваше майбутнє у Ваших руках», – Тарас Грень під час зустрічі зі студентами УКУ

Про це повідомляє пресслужба Львівської ОВА.

«Ваше майбутнє в Ваших руках! Чим наполегливіше людина ставиться до своєї роботи, тим більше вона зможе досягти», – наголосив Тарас Грень.

Степан Куйбіда, директор департаменту економічної політики, поділився головними напрямки роботи свого департаменту. Дав багато відповідей на запитання щодо основних викликів сьогодення, особливо цікавили релоковані підприємства та їх вплив на економіку Львівщини. Питали студенти і про іноземні інвестицій, які заходять у Львівську область, Стратегію розвитку Львівської області до 2027 року та інші економічні аспекти роботи департаменту.

Юрій Горун, директор департаменту комунікації та внутрішньої політики, розповів про особливості роботи департаменту в умовах воєнного стану. Він наголосив на важливості ефективної комунікації з громадою та необхідності протистояти інформаційним атакам ворога.

Максим Столярчук, начальник управління з питань цифрового розвитку, презентував присутнім проєкти з цифрової трансформації Львівщини. Він розповів про співпрацю з Мінцифрою, а також про плани щодо розвитку регіональних цифрових сервісів.

Виникли в студентів питання щодо бренду адміністрації, його елементів та особливостей. Інформацією з молоддю поділилася Оксана Цісінська, яка працює у відділі розвитку та промоції.

В межах даного заходу студентам запропонували відвідати Велику сесійну залу, де їх зустрів керуючий справами Львівської обласної ради Ярослав Гасяк та поділився інформацією щодо основних положень роботи обласної ради, розповів цікаві історичні факти про сесійну залу та закликав молодь досліджувати своє середовище, державні органи задля розвитку свого майбутнього. Так, як до нас в гості прийшли студенти, які навчаються на курсі «Етика. Політика. Економіка», тому багато було питань до політики Львівщини. Дуже важливо їм було почути відповідь щодо співпраці Львівської обласної військової адміністрації та Львівської обласної ради як до запровадження воєнного стану, так і зараз.

«Зустріч зі студентами УКУ стала чудовою можливістю для обміну досвідом та ідеями. Ми щиро віримо, що молодь – це наше майбутнє, і готові й надалі підтримувати талановитих та амбітних людей», – зазначила Оксана Цісінська.

“Львівська обласна військова адміністрація завжди радо чекає талановиту та амбітну молодь в гості“, – зазначили  у повідомленні.

Усі студенти ВНЗ, які мають бажання ознайомитися з роботою державної служби, завжди можуть це зробити, попередньо узгодивши у відділі розвитку та промоції за адресою: 79008, м. Львів, вул. Винниченка, 18, каб.233 та номером телефону (032)2-999-224.

 

Коментарі

11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.
12:00
Відомий львівський лікар пройшов стажування у провідній клініці США
Завідувач відділення кардіології та реперфузійної терапії лікарні Святого Пантелеймона Василь Процько повернувся зі стажування у Сполучених Штатах Америки та поділився враженнями від поїздки.