Львівська ОВА запрошує молодь на стажування у межах програми «Академія перших можливостей»

Львівська обласна державна адміністрація спільно з відділом розвитку та промоцій апарату Львівської ОДА, Молодіжною радою при ЛОДА і управлінням молоді та спорту Львівської ОДА оголошують новий набір на стажування в межах програми «Академія перших можливостей».

23.04.2024
Львівська ОВА запрошує молодь на стажування у межах програми «Академія перших можливостей»

Це п’ята хвиля такого стажування в адміністрації, а проєкт «Академія перших можливостей» започаткував начальник Львівської ОВА Максим Козицький разом зі стажерами адміністрації першої хвилі.

“Ми раді бачити вмотивовану молодь у стінах адміністрації. Це можливість для них побачити державну службу зсередини. Кожен відібраний учасник може спробувати себе в тій сфері, яка йому подобається. Завжди ставимо на перше місце розвиток наших стажерів, тому вони отримують індивідуальний підхід та підтримку під час стажування” ,- зазначив керівник апарату Тарас Грень.

Максим Козицький додав, що стажування – чудовий шанс для активної молоді здобути практичний досвід роботи в органах державної влади, дізнатися, як це – працювати у сфері державного управління, а також запропонувати проєкти, які покращать життя людей у Львівській області.

“Молодь матимете можливість пройти стажування в усіх структурних підрозділах Львівської обласної військової адміністрації. У лютому програму успішно завершили рекордно багато людей – 90. Шестеро з них стали нашими співробітниками. Ми вирішили масштабувати цей проєкт на всі райони нашої області. Зараз є можливість пройти стажування також у Дрогобицькій та Самбірській РВА. Деталі шукайте на їхніх сторінках у соцмережах”, – наголосив очільник ЛОВА.

Для того, аби стажуватися у Львівській ОДА, потрібно заповнити анкету за посиланням.

Реєстрація та відбір учасників триватимуть до 3 травня 2024 року. Стажування терміном розпочнеться 14 травня. Для студентів передбачили гнучкий графік на період літньої сесії.

Критерії, яким мають відповідати кандидати у стажери, та що дає стажування за посиланням.

За детальною інформацією звертайтесь у відділ розвитку та промоції Львівської ОДА. Тел.: 2-999-224, Оксана Цісінська.

Коментарі

11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.
12:00
Відомий львівський лікар пройшов стажування у провідній клініці США
Завідувач відділення кардіології та реперфузійної терапії лікарні Святого Пантелеймона Василь Процько повернувся зі стажування у Сполучених Штатах Америки та поділився враженнями від поїздки.