В енергосистемі України зберігається суттєвий дефіцит – 30% від потреби споживання

Графіки обмеження енергоспоживання мають бути рівномірними.

25.11.2022
В енергосистемі України зберігається суттєвий дефіцит – 30% від потреби споживання

Інформацію станом на 19:00 25 листопада це повідомляє “Укренерго”. 

“Поетапне відновлення енергосистеми продовжується. Ремонтні бригади працюють цілодобово. Триває підключення електроенергії побутовим споживачам”, – йдеться в повідомленні. 

Для того, щоб тримати баланс в системі в таких умовах, Диспетчерський центр “Укренерго” ще вранці довів до кожного обленерго обсяги споживання, яких вони мають дотримуватися протягом доби. 

“Обленерго самостійно визначають черги відключень споживачів. Диспетчерський центр «Укренерго» лише доводить необхідний обсяг обмеження споживання. Обсяг наявних в системі потужностей достатній, для того, щоб найбільш оптимально та рівномірно чергувати обмеження споживачів в кожній області та м. Києві”, – зазначено в повідомленні. 

В “Укренерго” наголосили на необхідності заощадливо споживати електроенергію. Це дозволить менше застосовувати обмеження, спрямовані на попередження аварій, а також дасть змогу енергетикам зосередитися на ремонтах пошкоджених об’єктів, від яких залежить живлення цілих областей.

Коментарі

11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.
12:00
Відомий львівський лікар пройшов стажування у провідній клініці США
Завідувач відділення кардіології та реперфузійної терапії лікарні Святого Пантелеймона Василь Процько повернувся зі стажування у Сполучених Штатах Америки та поділився враженнями від поїздки.