У Литві на українця напали через те, що він не на війні проти рф

Литовець побив українця за те, що той не захищає свою батьківщину від росії та вилаяв президента України.

27.03.2023
У Литві на українця напали через те, що він не на війні проти рф
Фото: умовне

Про це пише Delfi.

Зі слів очевидця, литовець, який був напідпитку, зав’язав з двома громадянами України, які також були у барі, розмову про війну і почав їм дорікати, що вони перебувають у Литві, а не захищають свою країну. 

Один з чоловіків пояснив, що не може воювати через проблеми зі здоров’ям. Пізніше між ними виник конфлікт. 

Литовець поводився агресивно, кричав, лаявся, а потім став звинувачувати Україну у розв’язанні війни. За словами потерпілого, чоловік сказав, що він сам офіцер, і що кожна людина повинна воювати за свою країну, але при цьому звинувачував президента України Володимира Зеленського.

В результаті, литовець вдарив українця по обличчю і останній впав. Падаючи, він вдарився об вітрину барі, в наслідок чого розбилося скло. Це зафіксували камери відеоспостереження, які були у барі.  

Потерпілому першу допомогу надали ще до приїзду швидкої. Від поїздки в лікарню він відмовився.

Обвинувачений вже тричі притягувався до відповідальності за порушення громадського порядку, фізичне насильство та керування автомобілем у нетверезому стані. 

У суді він розкаявся, стосовно нападу на українця. Тож його засудили до 8 місяців позбавлення волі з відстрочкою на 1,5 року. Крім того, на цей час йому заборонили вживати речовини, що впливають на психіку та зобов’язали брати участь у програмі корекції поведінки.

Також він буде змушений відшкодувати збитки завдані бару (розбиту вітрину бару та алкогольні напої). Потерпілий від відшкодування збитків відмовився. 

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.