Ціна полону: у руці звільненого морпіха з Тернопільщини не вистачає декілька сантиметрів кістки

Бійця чекає довготривале лікування.

23.09.2022
Ціна полону: у руці звільненого морпіха з Тернопільщини не вистачає декілька сантиметрів кістки

21 вересня відбувся один з найбільших обмінів полоненими з початку повномасштабної війни.

Україна змогла повернути 215 захисників, серед яких Михайло Діанов – боєць 36-ї окремої бригади морської піхоти ЗСУ з Тернопільщини.

Фото цього військовослужбовця облетіло весь світ. На світлині, попри поранення руки, чоловік посміхається та вражає своїм мужнім поглядом. Найгірше у воїна уже позаду, однак його чекає довготривале лікування, адже стан здоров’я Михайла після російського полону – жахливий.

Яскравий доказ “гуманності” окупантів продемонструвала українська журналістка Віолетта Кіртока, показавши, як виглядає звільнений захисник.

“Поранена рука не те що не зрослася. В ній не вистачає 4-х сантиметрів кістки. Лікування і поновлення явно розтягнеться надовго.

Що пережили ці незламні люди… Тепер їм потрібна наша допомога. Різна. Грошова. Моральна. Соціальна. Медична. “,йдеться у її Фейсбук-дописі.

Жінка зініціювала збір коштів на реабілітацію Михайла.  У кінці матеріалу залишаємо реквізити його сестри – Олени Лаврушко.

Нагадаємо, “Бомок” розповідав, що раніше Михайлу Діанову присвоїли звання “Почесний громадянин Тернополя”.

 

Коментарі

11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.
12:00
Відомий львівський лікар пройшов стажування у провідній клініці США
Завідувач відділення кардіології та реперфузійної терапії лікарні Святого Пантелеймона Василь Процько повернувся зі стажування у Сполучених Штатах Америки та поділився враженнями від поїздки.