Словаччина виділила мільйон євро на ремонт енергосистеми України

Словацький оператор системи передачі SEPS передасть Укренерго вісім вантажівок обладнання для відновлення магістральних підстанцій, що постраждали під час російських ракетних атак та обстрілів. 

03.05.2023
Словаччина виділила мільйон євро на ремонт енергосистеми України

Про це повідомляє НЕК «Укренрего».

«Це обладнання буде використано для відновлення пошкодженої енергетичної інфраструктури та допоможе нам зберегти світло для мільйонів українців», – наголосив голова правління «Укренерго» Володимир Кудрицький.

Зазначається, що обладнання, загальною вартістю 1 мільйон євро, допоможе відновити роботу кількох високовольтних підстанцій у різних регіонах України. Перші дві вантажівки вирушать із території Словаччини вже сьогодні, а решта – найближчими днями.

«Ми дуже чекаємо на цей вантаж, бо саме наявність працюючого обладнання є найважливішою умовою відбудови енергетичної інфраструктури та підготовки до наступного опалювального сезону», – додали в Укренерго.

 

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.