У Львові запрацює Почесне консульство Словацької Республіки

Відкриття запланували на 11 березня.

01.03.2024
У Львові запрацює Почесне консульство Словацької Республіки

Про це під час зустрічі з начальником Львівської ОВА Максимом Козицьким повідомив Генеральний консул Словацької Республіки в Ужгороді Павол Паніс.

Відкриття запланували на 11 березня, однак працівники установи вже активно працюють, зокрема над розвитком співпраці Львівщини та Словаччини у медичній галузі.

Йдеться про навчання української молоді у Словацькій Республіці, підписання договорів між навчальними закладами області та Словаччини, визнання дипломів, відкриття філій наших медичних навчальних закладів у Словаччині.

“Це дуже важлива новина для зміцнення зв’язків між українцями та словаками. Дякую Словаччині за такий вияв віри у нашу державу, а також за гуманітарну підтримку, прихисток наших людей і допомогу в організації логістики: щоб те, чого ми потребуємо, аби вистояти, потрапляло до нас якнайшвидше“, – зазначив Козицький.

 

Коментарі

11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.
12:00
Відомий львівський лікар пройшов стажування у провідній клініці США
Завідувач відділення кардіології та реперфузійної терапії лікарні Святого Пантелеймона Василь Процько повернувся зі стажування у Сполучених Штатах Америки та поділився враженнями від поїздки.