росія планує отримати від Ірану балістичні ракети

Проти них українська ППО у нинішньому вигляді безсила.

30.01.2023
росія планує отримати від Ірану балістичні ракети
Фото: умовне

Про це в етері національного телемарафону повідомив речник Повітряних Сил Юрій Ігнат.

“Основна із загроз, яка висить у повітрі й ще може бути реалізована, це, зрозуміло, іранські ракети. росія не полишила своїх намірів отримувати від Ірану і безпілотники-камікадзе і, певним чином, ракети, про які було оголошено раніше – Fateh та Zolfaghar. Це балістика, проти балістики ми не маємо сьогодні засобів”, – сказав Ігнат. 

За його словами, балістика у Росії є у вигляді ракет “Кинжал”. 

“Це – фактично комплекс, але повітряного базування, який б’є по балістичній території. Так само ракети Х-22… і ракети С-300 С-400 – зенітні ракети, які б’ють по балістичній траєкторії. Це – виклики та загрози, які сьогодні стоять”, – зазначив він. 

Речник додав, що такі установки знищувати їх на позиціях, але “і наші партнери розуміють, що проти балістичних загроз потрібні засоби. Такі як Patriot PAC-3 та SAMP-T”. 

“Італія, Франція заявили про готовність передавати й ці системи Україні, про що зараз активно йдуть обговорення після того ж Рамштайну”, – сказав Ігнат.

Коментарі

11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.
12:00
Відомий львівський лікар пройшов стажування у провідній клініці США
Завідувач відділення кардіології та реперфузійної терапії лікарні Святого Пантелеймона Василь Процько повернувся зі стажування у Сполучених Штатах Америки та поділився враженнями від поїздки.