На Львівщині водій легковика загинув у ДТП з двома вантажівками

Пасажирку госпіталізували.

12.04.2023
На Львівщині водій легковика загинув у ДТП з двома вантажівками
Фото: поліція Львівської області

ДТП сталася сьогодні, 12 квітня, близько 11:40, на автодорозі «Київ-Чоп» поблизу села Янгелівка Золочівського району.

Як попередньо встановили правоохоронці, зіткнулося три транспортні засоби: вантажівка «Mercedes Benz Actros», якою керував 56-річний чоловік, вантажівка «DAF» під керуванням 47-річного жителя Рівненської області та автомобіль «Toyota Camry», яким керував 61-річний киянин.

Від отриманих внаслідок ДТП травм водій легковика помер на місці події. Водій «Mercedes Benz Actros» та 61-річна киянка, яка була пасажиркою легковика, отримали тілесні ушкодження. Їх госпіталізували. 

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Правоохоронці встановлюють обставини події.

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.