На Львівщині стартувало виробництво сучасних вантажних авто

Виробництво вантажних JAC в Україні налагодила компанія “Будшляхмаш”.

23.02.2024
На Львівщині стартувало виробництво сучасних вантажних авто

Про це повідомляє Auto-Consulting.

Крупновузлова збірка автомобілів JAC N200 та N120 із китайських машинокомплектів стартувала у Львівській області.  У перспективі планується розширення лінійки моделей української збірки та збільшення їх локалізації.

Один із перших вантажних JAC українського виробництва продемонстрували в Києві на виставці АгроВесна-2024 “Зернові технології”. Це самоскид із тристороннім розвантаженням на шасі JAC N200.

JAC N200 — вантажна модель повною масою 20 тонн і вантажопідйомністю 13,5 тонни. На вибір для неї пропонуються 6,7-літрові турбодизелі потужністю 277 та 363 к. с. Комплектація включає кондиціонер, круїз-контроль та систему стабілізації.

Крім того, виробляють модель JAC N120 повною масою 12 тонн та вантажопідйомністю 7,1 тонни. Її комплектують 4,5-літровим 206-сильним турбодизелем.

У перспективі кількість моделей JAC українського виробництва можуть збільшити до восьми. Також планується збільшувати їх локалізацію та залучати до виробництва українські комплектуючі.

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.